Рубрика: Ուսումնական ճամբար, Սովորողներ

Ազգային ուտեստների շուրջ պատմություններ

Ձմեռային ազգագրական փառատոնի շրջանակում ճամբարականները համացանցից տեղեկացան ազգային ուտեստների մասին ,ճանաչեցին տեսակները :Այնուհետ կիրառելով Ջ.Ռոդարիի «Սեղանի շուրջ պատմություններ» հնարքը ,ուտեստները սկսեցին «պատմել ,ներկայացնել, բնութագրել իրենք իրենց» :Սովորողները կենդանացրեցին գաթային, տոլմային խաշին ,լավաշին , խորովածին և արդյունքում ստեղծվեցին շատ զավարճալի փոքրիկ պատումներ :

Автор:

Ես Ավագյան Անահիտն եմ: Որպես դասվար իմ ուսումնական գործունեության ընթացքում զբաղվում եմ հետազոտական աշխատանքով, անընդհատ զարգացնում իմ մանկավարժական կարողությունները և հմտությունները:Շատ եմ սիրում աշխատել երեխաների հետ:

Оставьте комментарий